Els Mossos d’Esquadra han detingut onze persones en la desarticulació d’un grup criminal dedicat als robatoris violents. El dispositiu ha començat a primera hora del matí d’aquest dijous i ha consistir en diversos escorcolls a L’Hospitalet i Barcelona, la majoria dels quals, segons ha comprovat betevé, al barri de la Barceloneta. Segons ha informat Mossos, s’han escorcollat fins a vuit domicilis, on s’ha recuperat nombrosos rellotges de gran valor i s’hi ha intervingut una suma important de diners en efectiu, un revòlver i una pistola simulada. L’organització tenia connexions amb l’estranger, on podrien haver venut part dels rellotges, i actuava amb identitats falses.  

L’operació policial dona continuïtat a una investigació que es va iniciar el mes novembre de 2018 a partir d’un robatori amb violència a Barcelona en què els autors van sostreure a la víctima un rellotge d’alta gamma amb el mètode de l’estrebada.

Robatoris Mossos Barceloneta

Detingut per robar un rellotge a un turista

Precisament dimecres la Guàrdia Urbana va detenir una persona com a presumpta autora del robatori d’un rellotge a un turista. El rellotge sostret tenia un valor aproximat de 19.000 € i va poder ser retornat al seu propietari, que va resultar ferit lleu a causa del robatori amb violència.

 

 

Mossos robatoris Barceloneta