Mossos Esquadra

(ACN) Els Mossos d’Esquadra han detingut almenys 10 persones durant un dispositiu contra el tràfic de drogues a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.

Des d’abans de les set del matí d’aquest dimecres, la policia ha fet nombrosos escorcolls a pisos i locals de les dues ciutats per desarticular un grup criminal especialitzat en la venda i consum d’estupefaents. Els investigats se centraven en la distribució de cocaïna, si bé també manipulaven i venien altres drogues sintètiques. En l’operació hi han participat la Unitat d’Investigació, l’ARRO, agents de Seguretat Ciutadana, diversos drons i també l’helicòpter policial.

Les entrades s’han allargat fins ben entrat el migdia i els Mossos d’Esquadra han detingut més de 10 persones, en una xifra encara per determinar públicament. La jutgessa d’Instrucció número 5 de l’Hospitalet de Llobregat dirigeix la causa, que està sota secret de sumari.

L’helicòpter posa en alerta els veïns de Sants i l’Hospitalet

Des de primera hora del matí, veïns de l’Hospitalet, i també de Sants i de les Corts, han comentat a les xarxes la presència d’un helicòpter dels Mossos sobrevolant el barri.