Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han detingut aquest dilluns al matí quatre persones d’una mateixa família que, segons la policia, formaven part d’un clan dedicat al tràfic de cocaïna i haixix al barri del Raval.

Al llarg de l’operació, han entrat simultàniament a cinc pisos des d’on suposadament emmagatzemaven i distribuïen les drogues: dos del districte de Sant Martí i tres, a Ciutat Vella. Un d’aquests punts ha estat el número 58 del carrer Nou de la Rambla on s’han arrestat dues persones. El bloc és de protecció oficial de l’Incasòl.

En els escorcolls, la policia ha localitzat una arma llarga retallada amb munició, estris per a la manipulació de la droga i diners.

La investigació es remunta cinc mesos enrere. La policia va tenir coneixement que en diversos domicilis del Raval determinades persones utilitzaven presumptament domicilis per emmagatzemar substàncies estupefaents que després distribuïen a petits traficants que actuaven pels carrers del barri.

La policia ha fet diverses vigilàncies al grup per recollir el màxim d’indicis. De fet, durant les vigilàncies, els van intervenir diverses vegades substàncies estupefaents, principalment cocaïna. La setmana passada, per exemple, van identificar una persona que portava a sobre més de 50 gams.

70 pisos de venda de drogues desmantellats

Durant aquest 2019, els Mossos i la Urbana han detingut 108 persones en punts de venda de droga i han desmantellat 70 domicilis que es dedicaven suposadament a aquesta activitat, la majoria narcopisos. El darrer el van tapiar aquest passat cap de setmana al Raval en el marc d’una altra investigació policial.