D'aquest pis, el número 18 de la rambla del Raval, n'han sortit, cap a les 10 del matí, dos detinguts. Una imatge que s'ha repetit en diversos pisos del carrer d'en Serra. Aquí s'han detingut com a mínim cinc persones. Els escorcolls han començat a primera hora del matí, entre les sis i les set, segons els testimonis. NEREA PUBILL, veïna "Estaba con mi pareja durminedo y de repende hemos empezado a escuchar unos golpes superfuertes. Cuando nos hemos asomado estaban dando golpes a la puerta y han empezado a subir un montón de mossos y Guardia Urbana." JAUME LLECHA, forner "Nosaltres treballem a la nit perquè som forners i a la nit nosaltres no hem vist cap moviment estrany, però a les 6.30 del matí, quan ja comencem a preparar-nos per obrir la botiga, és quan hem vist que arribaven els furgons." Amb l'ajut de gossos, la policia ha escorcollat 28 pisos i locals comercials del Gòtic i el Raval en què han confiscat material divers. També han fet quatre entrades més a l'Hospitalet de Llobregat i a Santa Coloma de Farners. Segons fonts de la investigació, l'operació se centra en llauners, d'origen pakistanès que, suposadament, venien substàncies estupefaents, entre les quals podria haver-hi cocaïna i haixix. El cas es troba sota secret de sumari i de moment no n'ha transcendit més informació. En el dispositiu dels Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, hi han participat 380 agents.

L’operatiu està centrat sobre un grup de llauners d’origen pakistanès, que també es dedica presumptament al tràfic de drogues a petita escala. Tot i que no ha transcendit el tipus d’estupefaents intervinguts, les mateixes fonts han descartat que es tracti d’heroïna.

Tot i que la majoria d’escorcolls s’ha produït a Ciutat Vella, també n’hi ha hagut a l’Hospitalet de Llobregat i a Santa Coloma de Gramenet. En l’operació hi han participat 380 agents dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana.