Passadissos absolutament plens, tant de cues com de trànsit de gent. L'organització calcula que durant els sis dies que dura el congrés passaran per aquí prop de 10.000 persones d'arreu del món. "Nous experiments, novetats quirúrgiques, noves tecnologies que podrem implementar en les nostres pràctiques." "Aprendre d'ells i potser també, poder oferir els meus coneixements." "Adquirir nous coneixements i innovacions dels experts." "És com 'la Meca' per als oftalmòlegs; venir aquí, intercanviar opinions i totes les noves tècniques." Cinc grans societats d'oftalmologia, amb diferents especialitats, han decidit unir esforços, per convertir-lo en un congrés de referència mundial. Un fet que beneficia la indústria però també els participants. JOSEP LLUIS GÜELL, coordinador de la Unitat de Còrnia i Medicina Refractiva de l'IMO "La major part d'oftalmòlegs es dediquen a molts aspectes dintre de l'oftalmologia per tant la dificultat d'aquelles societats enfocades a un àrea especial fa que per molts sigui insuficient per tant pels que atenen el congrés, la major part d'oftalmòlegs del món que no tenen especialitat, poden estar veient les novetats en els diferents aspectes que ells toquen." Un espai on tenen lloc conferències de tots els àmbits de l'oftalmologia però on també es presenten i exposen des dels aparells més capdavanters fins a productes com aquestes ulleres pensades i dissenyades per als més petits. PEDRO RUBIO, director general SAFILO España "Es algo totalmente flexible, totalmente adaptable sin ningún elemento metálico, pensada para cubrir todas sus necesidades y diferentes características." "És la segona vegada que Barcelona acull aquest congrés mundial. La primera es va ser ara fa sis anys. Tot i que l'any que ve el certàmen es farà a Copenhagen , els organitzadors estan convençuts que la ciutat tornarà a ser la seu de properes edicions." Tot i que el congrés s'allargarà fins dimecres, avui s'ha rebut el gruix més important de visitants.

Segons el coordinador de la Unitat de Còrnia i Medicina Refractiva de l’IMO, el doctor Josep Lluís Güell, “la major part d’oftalmòlegs es dediquen a molts aspectes dintre de l’oftalmologia, així que els congressos de societats enfocades a un àrea especial resulten insuficients per a molts”. Güell destaca que, en aquest certamen, tots els oftalmòlegs que no tenen especialitat poden trobar-hi les novetats en els diferents aspectes que ells toquen.

Tot i que el congrés s’allargarà fins dimecres, el congrés múltiple ha rebut fins a aquest cap de setmana el gruix més important de visitants. Hi tenen lloc conferències de tots els àmbits de l’oftalmologia, però les empreses del sector també disposen d’estands on presenten i exposen des dels darrers avenços quirúrgics fins als aparells més capdavanters.

És la segona vegada que Barcelona acull aquest congrés mundial. La primera es va ser ara fa sis anys. Tot i que l’any que ve el certamen es farà a Copenhagen, els organitzadors estan convençuts que la ciutat tornarà a ser la seu de properes edicions.