Desenes de persones han ocupat simbòlicament la botiga del FC Barcelona del passeig de Gràcia contra el règim d’Erdogan a Turquia i en solidaritat amb el poble kurd. Denuncien que Beko, un dels patrocinadors del club, “forma part del grup empresarial KOÇ, afí al president turc Recep Tayyip Erdogan i que finança la guerra contra el Kurdistan”. Convocats pel Comitè de Resistència Internacionalista, els manifestants han desplegat pancartes a l’exterior de l’establiment, han llegit un manifest i han fet una roda de premsa a les portes de la botiga. Segons els Mossos, la protesta ha durat uns minuts i no s’han produït incidents.

Des de la plataforma AZADI critiquen que aquest grup d’empreses “és un dels principals fabricants i proveïdors d’armament del Govern turc, que ha bombardejat regions del Kurdistan, ha envaït la part occidental de Rojava (la part del Kurdistan del nord de Síria) i amenaça d’envair la zona oriental”.

A la protesta també s’hi ha adherit Eulàlia Reguant, de CUP Barcelona, que ha exigit al Barça que trenqui les relacions amb Beko i ha titllat la directiva del club “de còmplice amb el genocidi, la guerra i els governs dictatorials”.