L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat les obres de reforma dels Jardins de les Voltes d’en Cirés, al Raval Sud.  A banda de la rehabilitació, també es reformarà la façana del casal infantil del Centre Cívic Drassanes, i es reurbanitzaran els carrers de l’entorn, començant per carrer de l’Est. Les obres s’emmarquen dins del Pla de barris del Raval Sud i Gòtic Sud i disposen d’un pressupost de més de 2,7 milions d’euros.

La façana posterior del Centre Cívic Drassanes passarà a ser, segons projecte, més transparent i se’n potenciarà l’exterior, l’ús d’espera familiar i de joc lliure mitjançant una nova porta perquè el casal infantil pugui entrar i sortir des de la plaça.

Aquestes intervencions tenen com a principal objectiu millorar la qualitat de vida del veïnat, i dotar de vida aquest entorn i potenciar un espai públic nou que aculli més usos veïnals.

Les actuacions s’han definit conjuntament amb la ciutadania mitjançant unes sessions participatives amb la gent gran, infants, joves i veïns en general de l’entorn. Està previst que les obres de finalitzin a l’abril del 2019.