Operaris municipals han començat aquest dimecres les obres per reparar la fuita d’aigües fecals que hi ha en un clavegueró del número 5 del carrer dels Salvador, al Raval, i que ha provocat que els veïns tinguin talls de llum diaris durant un mes.

Els treballs consisteixen a canviar el clavegueró en mal estat que va de la finca a la canonada general. Amb tot, i segons els operaris, caldria canviar alhora els cables de l’electricitat per acabar de resoldre el problema.

El motiu és que el clavegueró en reparació coincideix amb la instal·lació del subministrament elèctric d’Endesa. Tot i que els veïns han trucat reiteradament a la companyia per alertar dels talls, asseguren que no els ho han arreglat.

Adrià Pifarré, veí del carrer dels Salvador entrevistat al programa ‘bàsics’, creu que les cassolades i la difusió als mitjans han contribuït que es posi fil a l’agulla. Nogensmenys, Pifarrer té la sensació que l’avaria no es resoldrà tan ràpidament. Assegura que aquesta lentitud té a veure amb la “deixadesa que pateix el Raval”.

Els talls de llums diaris que pateixen els veïns del Raval des de fa més de 15 dies afecten també els carrers de Sant Antoni Abat i de la Cendra.