Ahir a l’Audiència Pública de Sarrià – Sant Gervasi es va saber que la construcció de la biblioteca de Sarrià està aturada i que el projecte no es licitarà aquest any, sinó l’any que ve. L’Associació de Veïns de Sarrià va preguntar sobre l’estat de licitació i el conseller de districte, Llorenç Sena, va puntualitzar que “la construcció de la biblioteca està aturada només pel fet que aquest any no es faran licitacions”.

Plou sobre mullat

Les obres de construcció de la biblioteca s’havien de licitar a finals de març, però es van posposar per la covid-19. Aquesta ha estat la darrera data d’endarreriment però, realment, la construcció de la biblioteca havia de començar el gener del 2018, i s’ha anat posposant des de llavors. El projecte es va presentar al veïnat fa tres anys i la inversió es va aprovar abans de la pandèmia, tot i això es tracta d’un equipament que els veïns reclamen des de fa més de 20 anys.

“Compromís absolut”, d’Albert Batlle

Des del districte de Sarrià – Sant Gervasi, el regidor Albert Batlle va expressar que hi ha un “compromís absolut” amb la construcció de la biblioteca de Sarrià. Va dir que era una obra absolutament emblemàtica i prioritària, tant per al districte com per a l’ICUB i la tinència d’alcaldia de Cultura. Tot i això, Batlle va remarcar que “estem molt condicionats pels pressupostos, però espero que puguem donar bones notícies als propers plenaris”.