L’Ajuntament obrirà aquest dilluns 21 sales d’estudi perquè els estudiants puguin preparar els exàmens d’hivern. Actualment, la ciutat ja disposa de vuit sales permanents que obren tot l’any, com a mínim una en cada districte. Els nous espais obriran de dilluns a divendres fins al 2 de febrer.

A partir d’aquest dilluns, la ciutat tindrà 21 sales d’estudi puntuals més perquè els estudiants hi puguin preparar els exàmens d’hivern. Estaran obertes fins al 2 de febrer, i s’hi podrà accedir de dilluns a divendres fins a la una de la matinada. Es tracta d’espais que se sumen als vuit que ja obren durant tot l’any a la ciutat. Amb la nova vintena de sales, tots els districtes de la ciutat disposen, com a mínim, d’una sala d’estudi. 

A més, es reforçarà l’horari d’obertura en cap de setmana en tres de les sales permanents, que són la sala d’estudi Sagrada Família – Josep M. Ainaud de Lasarte, a l’Eixample; la sala d’estudi Vapor Vell,  a Sants-Montjuïc, i la sala d’estudi Joan Maragall, a Sarrià – Sant Gervasi.

Pots consultar la ubicació de les diferents sales d’estudi i els horaris en què estan obertes fent clic aquí.