La platja de gossos de Barcelona, ubicada a la platja del Llevant, ha tornat a obrir aquest dijous, quatre dies després de l’inici de la temporada de bany a tot el litoral de la ciutat, que va començar el 8 de juny coincidint amb l’entrada de Barcelona a la fase 2 del desconfinament pel coronavirus.

L’espai per a animals de companyia obrirà cada dia des de les 10.30 fins a les 19 h i s’hi aplicarà la mateixa regulació que a la resta de platges de la ciutat: control de l’aforament i mesures de prevenció com l’obligació de mantenir la distància de seguretat per evitar la propagació del coronavirus.

En el primer dia, la platja ha obert amb unes hores de retard per una correcció que s’ha hagut de fer a les tanques del perímetre. En els darrers dies l’onatge de llevant ha fet arribar sorra al litoral i això ha obligat a corregir un tram del tancat per evitar que els gossos surtin del recinte.

Una platja per a gossos més petita

L’espai per a gossos va tenir l’any passat una extensió d’uns 1.250 metres quadrats i una capacitat màxima per a uns 120 gossos, un aforament que aquesta temporada es redueix de manera considerable, fins a 80 gossos i uns 900 metres quadrats. La reducció de la platja del Llevant pel temporal Gloria ha fet que també s’hagi reduït part de l’espai d’aquesta platja.

Per evitar aglomeracions, hi haurà vigilants que controlaran l’accés al recinte i el tancaran si l’aforament ja està complet. D’altra banda, i com l’estiu passat, només hi podran accedir els animals que estiguin identificats amb el xip obligatori.