Colors i més colors. En temps de crisi les persones volen objectes que els aixequin l'ànim i els il·lusionin. Això és el que creuen alguns dels majoristes. "La Fira, que ha començat avui i que s'allargarà tot el cap de setmana, compta amb 110 expositors. Diuen que han ajustat els preus perquè comerciants de tot el país triïn els seus productes per posar-los als aparadors de la pròxima temporada." Una altra de les demandes que augmenta són els productes més originals i útils. Aquesta llanterna, per exemple, a dins amaga un conjunt d'eines de bricolatge. Els organitzadors calculen que fins a 8.000 venedors remenaran aquests dies entre els estands per trobar les novetats que necessiten per farcir les seves botigues.

Els colors han de servir per il·lusionar en un temps econòmicament negre i els objectes útils, amb més d’una funció, tenen molta demanda.

Els prop de 8.000 venedors que passejaran aquests dies entre els 110 estands busquen les novetats de cara a la temporada vinent. De fet, són els productes que trobarem a les botigues pels volts de la primavera.