JAVIER VELASCO "Les altres places ens han quedat petites, i aquesta potser sigui una on puguin fer-se més actes públics per part del barri." ANNA MARIGÓ "Fa bastants anys que sentim sorolls, i bastants anys que veiem una plaça destrossada. Però bé, finalment han acabat."

Després de cinc anys d’espera s’ha inaugurat la remodelada plaça de Las Navas. L’acte d’inauguració ha tingut l’actuació dels castellers del Poble-sec i els gegants.

La nova plaça disposa de jocs infantils, bancs i cadires, mobiliari per al manteniment físic, arbres i vegetació, d’aquesta manera es reforça l’ús ciutadà de la plaça. També s’han eliminat les barreres d’accés, urbanitzant-la a un únic nivell i el trànsit als carrers laterals ha estat restringit a vehicles de serveis i als veïns que hagin d’accedir als aparcaments privats.

La descoberta d’un refugi antiaeri i la fallida de la constructora van ser dos obstacles que van endarrerir les obres. De fet, ara el consistori estudia compensar les pèrdues econòmiques dels comerços de la zona.