Desconvocada protesta Ca la Trava

La manifestació prevista per a aquesta tarda en rebuig al desallotjament del bloc ocupat Ca la Trava, a Gràcia, ha quedat desconvocada. La mobilització, que tenia com a objectiu “recuperar” l’edifici, estava prevista 24 hores després de la primera, que ha deixat alguns aldarulls i destrosses en immobiliàries i entitats bancàries. El col·lectiu ha denunciat via Twitter que “l’estat policial que està vivint Gràcia és brutal” i que, davant d’aquesta situació, creien “necessari cuidar-nos”. També han denunciant que la Brimo ha actuat de manera “intimidatòria” i que “els tenen por”.


Abans que el col·lectiu anunciés la desconvocatòria, una cinquantena d’activistes s’havien concentrat primer a la plaça de la Revolució i, més tard, s’havien desplaçat a la plaça d’en Joanic. Els Mossos han estat voltant per la zona identificant les persones que hi havia i revisant les motxilles per si hi trobaven algun tipus d’objecte.

Incidents en la primera manifestació de suport a Ca la Trava

La segona mobilització arriba després d’una primera, aquest dijous a la tarda, que va acabar amb un detingut per desordres i danys i dos investigats, també per desordres. Els Mossos d’Esquadra van comptar fins a set contenidors cremats i destrosses a dues immobiliàries, una entitat bancària i un pis turístic.