L’1 de gener d’aquest any 2021 la gestió del Casal de Barri de la Palmera, situat a la Verneda i la Pau, va passar a mans de l’Associació de Veïns de la Palmera. Havia caducat la concessió i l’entitat ha apostat per fer-se càrrec d’aquest equipament de proximitat per obrir-lo més als veïns i veïnes de la zona i que se’l facin seu. Després d’uns mesos d’obres per condicionar-lo, l’espai obre ara les portes amb l’objectiu d’anar preparant una programació de tallers i activitats sorgida de les propostes dels usuaris.

Un equipament de proximitat renovat

S’ha pintat, posa’t al dia tecnològicament i s’han redistribuït alguns espais. Segons explica Salvador Mañosas, president de l’entitat, és un repte i volen acostar més l’equipament al veïnat.

Considerem que tenim l’obligació de fer-ho i el repte és consensuat amb tota l’associació de veïns, amb tota la junta”
Salvador Mañosas, AV Palmera

Disposen de cinc sales de diferents característiques i mides i una dinamitzadora que s’encarrega de coordinar l’activitat. Han obert ara i volen anar recollint propostes per tal de configurar una programació de tallers.

El nostre projecte és que tothom participi, que tothom que tingui inquietuds vingui al casal de barri i exposi el que vol fer i com ho vol fer. Si és factible es farà i s’atendran les seves peticions”
Salvador Mañosas, AV Palmera

L’objectiu és posar en marxa la programació al setembre. El preu de les sessions serà el més popular possible i variarà en funció de les característiques de l’activitat. L’horari d’obertura del Casal de Barri de la Palmera és de 16 a 20 hores, però preveuen ampliar-ho als matins en els propers mesos.