Nou cas d’agressió sexual a Barcelona. Va passar la matinada de l’1 de novembre, la de la castanyada. La víctima —amb qui ha pogut parlar betevé— va conèixer l’agressor aquella mateixa nit. Quan la jove va decidir marxar a casa, l‘home es va oferir a acompanyar-la a buscar un taxi. “No vam trobar-ne cap i vaig pensar que el metro de Trinitat Vella estaria tancat, així que vaig decidir esperar que tornés a obrir”, detalla la víctima.

La víctima relata que l’home la va portar a un punt solitari del Parc de la Trinitat Vella, li va agafar el telèfon mòbil i la va amenaçar. Llavors, la va llençar a terra un parell de cops i la va agredir sexualment. Amb l’ajuda d’alguns veïns, la jove va trucar als Mossos i als serveis mèdics i va anar a l’hospital. En sortir-ne, va presentar la denúncia a la comissaria de les Corts.

Detingut un menor acusat d’haver agredit sexualment una jove a la discoteca Colors Club de la Rambla

Els Mossos van detenir l’agressor

Els Mossos d’Esquadra van detenir un home acusat d’agredir sexualment la jove. Actualment, l’acusat es troba amb llibertat amb càrrecs en espera que arribi el judici.

2 joves ferides al carrer de Balmes després que un home les colpegés amb una roca: “T’he de matar”

Els veïns de la Trinitat Vella es mobilitzen

L’agressió ha fet saltar l’alarma entre els veïns de la Trinitat Vella, que fa temps que denuncien que cal dignificar els entorns del Parc de la Trinitat Vella i l‘anomenat camí de Ronda. En resposta a l’atac, les veïnes sortiran divendres al carrer divendres al vespre com a senyal de protesta.

Font dels Mossos d’Esquadra han explicat a betevé que han incrementat la presència policial a la zona per donar més seguretat als veïns. El cos policial també ha contactat amb les entitats del barri per no generar preocupació entre el veïnat.