Sorpresa a Torre Baró a primera hora de dimarts al matí quan veïns, comerços i equipaments de Torre Baró s’han quedat sense llum. El tall, efectuat per Endesa per fer obres, ha començat a les nou del matí i ha afectat principalment la zona a l’entorn de la plaça dels Eucaliptus. Segons els veïns, aquest tall no se’ls havia avisat i això ha perjudicat el seu funcionament diari.

Neveres plenes a l’escola de cuina, que s’ha quedat sense llum

Un edifici amb una quarantena de famílies, dos equipaments i diferents establiments, entre els quals una botiga i un bar, estan sense llum des de bon matí. La companyia d’electricitat ha hagut de tallar el servei per, segons els operaris, canviar un transformador per un altre de més potència a l’avinguda d’Escolapi Càncer. Entre els damnificats hi ha l’escola de cuina Cruïlla al Punt que tenia les neveres plenes per al bar i restaurant i no ha pogut oferir la formació als estudiants. També ha afectat el servei de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Zona Nord (OAC).

El tall de llum s’allarga fins al migdia

Els operaris que estaven efectuant les tasques a Torre Baró han assegurat que el tall de llum es mantindria fins al migdia. A quarts de dues de la tarda ha tornat el subministrament.

Operaris canviant un transformador