L’Espai de Joc 0-99 estrena aquest dissabte la temporada de primavera-estiu amb un horari nou a la Clariana de Glòries. L’arribada del bon temps permetrà gaudir d’aquest espai de jocs, inspirat en la ludoteca a l’aire lliure de París, cada tarda de dissabte i diumenge, de 17 a 21 h, fins al 9 d’octubre. Per tant, passa del matí a la tarda.

Durant l’horari d’obertura, el quiosc ofereix en préstec material lúdic i jocs de taula per jugar “in situ” en una zona de 150 metres quadrats amb taules i cadires, para-sols i racons habilitats.

Jocs de tots els colors

A l’Espai de Joc 0-99 es poden trobar més de 300 jocs, des dels més tradicionals fins als més nous. L’edat no és un límit per gaudir d’aquests elements, nens i adults poden divertir-se en aquest espai acompanyats de dinamitzadors que orienten, expliquen i creen un ambient intergeneracional i intercultural. També es preveu que hi hagi diades temàtiques i esdeveniments lúdics.

Aposta per un oci saludable

El projecte entén el joc com una experiència capaç de promoure la diversitat social i la vida comunitària. També busca ser una alternativa a les pantalles en clau d’oci saludable, segons el consistori. L’Espai de Joc 0-99 s’emmarca dintre del projecte Ciutat jugable, que planteja un model de ciutat en què l’espai públic esdevé un lloc del qual gaudir juntament amb altres ciutadans.