abús sexual autobús d20 plaça espanya

Un grup de noies han denunciat aquest dissabte un abús sexual dins d’un autobús de la línia D20 a la plaça d’Espanya. Els fets han passat aquest dissabte pels volts de les 11.30 h quan, segons el relat de les víctimes, l’home s’ha masturbat davant d’elles mentre el bus estava en marxa. Tal com ha pogut saber betevé, les víctimes han aconseguit enregistrar imatges de l’acció del presumpte assetjador i han avisat immediatament després el conductor del vehicle, qui ha alertat la policia.

La informació ha estat avançada per la periodista Anna Punsí. Fonts de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han confirmat a betevé que fins a cinc noies turistes eren dins del bus durant els fets, que s’han produït mentre el vehicle era en marxa. Quan l’autobús ha arribat a l’última parada, a la plaça d’Espanya, han avisat el conductor i aquest ha divisat un cotxe de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Les violacions a la província de Barcelona creixen un 23,4 % durant els primers sis mesos del 2022

La policia l’ha denunciat minuts després

Minuts després de l’avís i que el presumpte abusador baixés del bus, la policia ha aconseguit identificar-lo. L’home no ha estat detingut: la Urbana ha interposat una “denúncia administrativa per la llei de seguretat ciutadana”.

betevé està treballant per ampliar aquesta informació d’última hora.