Els veïns de la finca situada al carrer de Roger de Flor, 153-157, denuncien amb una pancarta les molèsties causades per la presència a l’entresol d’un local que qualifiquen de prostíbul. Farts de conviure amb sorolls i baralles al replà des de fa més de 10 anys, han decidit posar un gran rètol a la façana on es pot llegir: “SOS Ajuntament, no podem viure amb un prostíbul a l’escala”.

Segons explica Pere Parés, vocal de la junta de propietaris de la finca, en declaracions a betevé, “hi ha tant moviment d’homes que sovint s’equivoquen de timbre i causen molèsties als pisos de l’entresol“. Una altra de les veïnes, Maria Rosa Tàpies, assegura que “hi ha sorolls a totes hores, cops de porta, fins i tot durant el confinament va continuar”. Fa unes setmanes ja van penjar una primera pancarta denunciant els fets però als pocs dies va desaparèixer. Ara l’han col·locada més amunt per evitar que la treguin. “Tenim dret que la gent sàpiga el que hi ha a l’escala”, diu la Maria Rosa.

L’Ajuntament, informat del cas

Les denúncies reiterades que la comunitat de veïns ha fet arribar a l’Ajuntament no han tingut efecte. De moment el consistori està fent seguiment del cas i té sobre la taula un expedient sancionador en curs per activitat sense llicència i no legalitzable. Segons comenten els veïns, a l’entresol hi treballen al voltant de sis persones i la propietària, que no hi viu, té d’altres pisos a la ciutat que es dediquen al mateix. Els veïns hi han parlat, però sense èxit.