Les pluges de 2013 ja s’han acabat i, segons els mapes del temps, ja podem assegurar que l’última nit de l’any serà serena.

Les temperatures no seran tan fredes com les d’aquesta nit o les de la nit de dilluns a dimarts, que es preveu que siguin inferiors als 5ºC a les parts més altes de la ciutat. Durant la matinada del dia 1 l’ambient serà una mica menys fresc i els valors més baixos estaran entre els 6 i els 8ºC. D’aquesta manera, es preveu que la celebració de la nit de Cap d’Any a l’avinguda de la Reina Maria Cristina no es vegi gens enterbolida per la meteorologia.

El 2014 començarà amb una atmosfera amb pocs moviments, és a dir, com a molt, es podran formar alguns núvols inofensius el mateix dia 1, però es combinaran també amb moltes estones de sol. Al migdia, els termòmetres es podran situar entre els 13 i els 14ºC.

Durant les jornades del proper dijous i divendres tampoc no es preveuen gaires canvis meteorològics, però dissabte sí. L’arribada d’un sistema frontal podrà facilitar una baixada de les temperatures, la formació de precipitacions i, sobretot, vent.

La cavalcada dels Reis d’Orient i el mateix dia 6, de moment, es preveuen dies que tornaran a estar marcats per la tranquil·litat atmosfèrica a casa nostra.