La neu que ha caigut durant el matí d’aquest dimecres ha aconseguit agafar-se a les zones més altes de la ciutat, com a Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes. L’Escola Els Xiprers ha suspès les classes per precaució. El Centre Esportiu Municipal Can Caralleu, a Sarrià, ha descartat finalment cancel·lar les activitats previstes.

Des de primera hora del matí, alguns nens i veïns s’han apropat a les places en què s’ha acumulat neu per jugar i immortalitzar el moment. Tot i que aquesta zona ha estat on més evident s’ha fet la neu a causa de la cota elevada, al voltant dels 300 metres, barris com a Montbau i Vallcarca també han estat afectats de forma puntual en forma d’enfarinada. La neu ha començat a agafar aproximadament a partir del Peu del Funicular i ha arribat a fer uns dos centímetres de gruix a Vallvidrera i uns quatre al Tibidabo.

La presència de neu al carrer ha obligat a cancel·lar la circulació de les línies 111, 118 i 128 d’autobusos, i la Línia 130 ha hagut de circular amb limitacions. Totes les línies han quedat normalitzades cap al migdia.