La ciutat ha viscut la quarta nevada del mes de febrer i els barcelonins l’han sortida a rebre, de nou, amb moltes ganes i no sense una dosi de sorpresa. Els flocs han caigut a tota la ciutat, però la neu només ha agafat a Collserola, on alguns veïns han decidit pujar a fer ninots de neu. Ara bé, les nevades més intenses es preveuen per a la matinada.

Els primers flocs de neu que han caigut a Barcelona s’han pogut veure al migdia, cap a les 13 h, i han deixat rastre al Poblenou, les Corts, Gràcia, l’Eixample i, fins i tot, al recinte firal de la Gran Via, on se celebra el Mobile World Congress.

A les zones més altes de la ciutat, com el Carmel o el Tibidabo, la neu ha agafat durant una estona. Molts han pujat fins a la muntanya per veure nevar i també jugar durant una estona amb la neu.

A Montjuïc, el barri de la Salut, el Camp Nou i la zona de l’Hospital Sant Joan de Déu ha nevat amb força intensitat però el terra només ha quedat moll.

El temporal ha agafat per sorpresa els congressistes del Mobile World Congress. Molts s’esperaven un temps més calorós a Barcelona mentre que d’altres no havien vist mai abans la neu.

La neu també ha sorprès molts conductors, com aquests que n’han registrat imatges des d’un túnel de la ronda de Dalt (ens les ha fet arribar Oriol Gracia).

En altres zones més baixes també s’ha vist neu, però durant poca estona i de manera més moderada.

En el nostre mapa interactiu es poden consultar les imatges de neu per barris a Barcelona que han compartit molts usuaris a través de les xarxes socials. També ens podeu fer arribar fotografies o vídeos a través de Twitter, Facebook i al nostre número de WhatsApp (638 292 297).

Tot i això, aquesta no ha estat l’última vegada que ha nevat a la ciutat. La matinada del 20 de març la neu va tornar a emblanquinar la part alta de Barcelona.