L’Ajuntament ha demanat disculpes als usuaris de la piscina del Parc de la Creueta del Coll que aquest dimecres —dia en què l’equipament va reobrir després de dos anys d’obres de millora— van patir ferides als peus mentre es banyaven. En un comunicat, el consistori atribueix els talls a dues causes: l’acumulació de pedres petites i els peus en remull durant molta estona. D’altra banda, demana als usuaris que, a partir d’ara, portin calçat d’aigua per accedir a la instal·lació.

El text explica també que, durant la nit de dimecres, s’ha fet una neteja del fons de la piscina, una acció que, a partir d’ara, es repetirà cada dia. Posteriorment, els tècnics han inspeccionat el fons del llac i no s’ha trobat cap punt de risc al paviment que justifiqui els talls. Segons l’Ajuntament les ferides es deuen a l’acumulació de pedres petites a la piscina i al fet que els peus estan més sensibles després de molta estona a l’aigua.

A partir d’ara, i donat que l’accés a la piscina s’ha de fer mitjançant reserva prèvia, en el moment de fer-la es demanarà als usuaris que portin calçat d’aigua. Així s’espera evitar les ferides als peus que es van produir aquest dimecres i que ja van obligar a tancar la piscina el 2014.