La plataforma d’Internet, impulsada des de l’associació Social Bici, està formada per tres emprenedors i aficionats al món de la bicicleta i les noves tecnologies. Es tracta de Manel Caldino, Jordi Padreny i Paco Sánchez, que fa sis mesos van crear l’associació i en fa tres que van posar en marxa el portal web SocialBici.com.

La iniciativa sorgeix amb la idea de ser una xarxa social per quedar i sortir amb la bicicleta i, d’aquesta manera, fomentar l’ús de la bici, l’amistat entre els ciclistes i compartir experiències i coneixements entre tots.

 

Ofereixen la possibilitat d’interactuar amb altres usuaris i aficionats a la bicicleta per tal de poder fer sortides per la ciutat o la rodalia de Barcelona i amb l’al·licient de ser gratuït. De fet, el web disposa d’una agenda d’activitats alimentada pels mateixos usuaris en què s’anuncien esdeveniments de diversos grups i entitats.

 

 

També es poden realitzar consultes de tot tipus d’experiències  a la secció del Fòrum. Per exemple, la consulta d’algun contacte mèdic per preguntar sobre alguna lesió o l’opinió dels usuaris sobre algun tipus de recanvi mecànic per a la bicicleta.

Una altra secció interessant és la de cursos, proposats pels mateixos aficionats, com per exemple un de reparació de bicicletes.