Nova operació antidroga al Raval. S’han fet escorcolls a un local i un pis que posteriorment s’han tapiat per impedir-hi l’accés. En l’operació, s’han detingut tres persones i s’ha intervingut heroïna, marihuana, cocaïna en poca quantitat i diners en efectiu.

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana donen per acabada l’operació antidroga efectuada aquest dimecres. S’han desmantellat dos punts de venda de drogues al Raval.
La primera inspecció va fer-se al matí a un local en què es va detenir una persona i es van confiscar 13 g d’heroïna, 17 g de marihuana, cocaïna en poca quantitat i 900 euros en efectiu.
Posteriorment, els agents van fer dues detencions més a un domicili del barri on també s’han intervingut 2 g de cocaïna, quatre embolcalls d’heroïna, una balança de precisió, estris de manipulació i 200 euros en efectiu.

62 entrades i 84 detinguts al Raval des del 2017

Des de l’any 2017, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona han entrat en 62 pisos i locals en matèria de salut pública i ha fet 84 detencions en el barri del Raval.
En els últims mesos, l’aparició de narcopisos s’ha convertit en la principal preocupació dels veïns del Raval que asseguren que hi ha més de mig centenar de pisos on es ven droga al barri.