La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han desmantellat tres pisos i locals del Raval utilitzats com a punts de venda de drogues. El dispositiu ha acabat amb la detenció de quatre persones per un delicte contra la salut pública i també s’han comissat 10.600 €, mig gram de cocaïna i una defensa elèctrica.

Els agents han començat les entrades als domicilis a les 18 h, un cop el jutge instructor del cas n’ha autoritzat l’accés. S’han fet escorcolls en immobles del carrer de Sant Pacià i del carrer d’en Robador, 31.

La darrera intervenció policial a Ciutat Vella es va fer fa només una setmana al carrer de la Reina Amàlia i va acabar amb dues detencions. Des del gener del 2017 s’han fet més de 48 escorcolls relacionats amb el tràfic i la tinença de drogues, que han comportat 70 persones detingudes. Els agents mantenen els dispositius de vigilància al barri per garantir-hi la seguretat.

Els veïns del Raval han denunciat en incomptables ocasions la problemàtica dels narcopisos i aquest dimecres ho han tornat a fer. Poc després que finalitzés el dispositiu policial, han alertat que presumptes traficants de drogues havien entrat en un local del carrer de Ferlandina.