La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han desmantellat un pis del carrer del Marquès de Barberà número 6, al barri del Raval, utilitzat com a punt de venda de drogues. Els agents han entrat a l’habitatge per ordre judicial i han requisat 11 paquets que, presumptament, contenen droga. L’operatiu conjunt ha començat a les 17 h i ha acabat amb dues persones detingudes acusades d’un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

En l’escorcoll també s’ha localitzat material relacionat amb la venda de substàncies estupefaents: una pistola d’aire comprimit, 170 euros, documentació i diversos telèfons mòbils. La investigació va començar arran de les queixes dels veïns, que van alertar de la presència d’un habitatge que sospitaven que funcionava com a punt de venda de drogues.

Els veïns han denunciat la presència de narcopisos al Raval en nombroses ocasions i han arribat a detectar fins a mig centenar d’habitatges dedicats a la venda de droga.

Operatiu contra narcopisos al Raval

Des de 2017, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han fet 40 entrades i han detingut 54 persones al barri del Raval.