Els Mossos d’Esquadra han recuperat dos pisos al barri del Raval on es traficava amb droga. La policia catalana ho ha anunciat a les xarxes socials, en què ha detallat que ha detingut tres homes. A més un dels pisos ja s’ha retornat a la propietat i l’altre s’ha tapiat. Segons els Mossos en el període de confinament per la crisi del coronavirus s’han tancat nou pisos relacionats amb la droga a Ciutat Vella.

 

Les associacions de veïns del barri han anat alertant durant el confinament que l’activitat als narcopisos s’ha mantingut durant l’estat d’alarma, com per exemple els veïns del carrer dels Salvador, que asseguren que en aquest període han augmentat els robatoris i el tràfic de drogues. Al principi del confinament Acció Raval va assenyalar un narcopís com a focus de contagi.

Les intervencions a narcopisos durant el confinament també es fan en operacions conjuntes dels Mossos  i la Guàrdia Urbana. És el cas de l’acció que van tirar endavant el 7 d’abril, en què es va actuar en un dels nou pisos que la policia catalana assegura haver desactivat durant l’estat d’alarma.