Els Mossos d’Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, han desmantellat un narcopís al Turó de la Peira on es venien diferents tipus de droga —cocaïna, crack, èxtasi i haixix— i també s’utilitzava com a espai de consum en algunes ocasions. El dia de l’escorcoll, el 13 de març, els agents van trobar nou persones que estaven consumint i van detenir el responsable del punt de venda de droga. Dos dies més tard, van detenir una segona persona relacionada amb els fets.
A l’habitatge en qüestió, que havia estat ocupat, s’hi van trobar 300 grams de substàncies estupefaents preparades en dosis individuals per ser consumides i es va decomissar una arma de foc i una pistola simulada.
Narcopís Turó de la Peira

Una investigació de cinc mesos

La investigació va començar cinc mesos enrere quan els cossos policials van detectar indicis que en un pis s’estaven distribuint substàncies estupefaents. Al novembre, després d’una ordre judicial de desnonament, els investigats van abandonar l’habitatge i van ocupar un altre al Turó de la Peira, on la policia hi va actuar finalment aquesta setmana.

Durant la investigació també es van fer quatre operacions relacionades amb el cas que van acabar amb diferents detinguts. Es dedicaven a intentar ocupar immobles per establir un punt de venda. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.