Començarem la setmana plenament primaveral. Dilluns el podríem catalogar d’un dia de maig a principis de març. Els núvols s’esqueixaran i el sol s’acabarà imposant amb temperatures que superaran àmpliament els 20ºC al migdia. Dia per deixar l’abric a casa i fins i tot atrevir-se amb la màniga curta al migdia.

Dimarts tot continuarà molt similar, per bé que afluixarem el termòstat una mica. Al matí ja es notarà una mica de fresca i serà necessària una peça d’abric a primera hora. El migdia continuarà confortable, però ja no tant i serà difícil assolir els 18-19ºC. S’hi estarà bé, però deixarem enrere la caloreta.

Dimecres serà el dia més insegur. Imprescindible sortir amb paraigua i abric. La pluja podrà fer acte de presència en forma de xàfecs i fins i tot tempestes fins ben entrada la tarda. Les temperatures baixaran clarament i el fred més intens es notarà al final del dia. Haurem tornat a l’hivern.

Dijous tindrem el dia més nítid de tota la setmana. Cel blau elèctric que indicarà que el vent haurà guanyat força. Aquest vent, de mestral, accentuarà la sensació del fred i, tot i que el sol lluirà durant tot el dia, l’abric serà necessari.