JORDI GIRÓ, vicepresident de la FAVB "Crec que l'Ajuntament rectificarà perquè això no s'ha de fer d'aquesta manera, hi ha altres vies per a fer-ho i el patrimoni és de tothom, i més quan és una persona universal que és llàstima que sigui més universal fora de Barcelona que a Barcelona". PAU SENRA PETIT, descendent de Comas i Solà Si l'Ajuntament finalment es nega a complir amb el llegat de Comas i Solà i incompleix i traeix l'amor que aquest tenia per la ciutat, els familiars arribaran fins a les últimes conseqüències per protegir el llegat.

Solà va deixar la torreta a l’Ajuntament amb la condició que fos un llegat per a la ciutadania i que se li donés un ús cultural. De fet, els veïns del Farró reclamen que l’edifici es conservi com a centre cívic per al barri. El consistori està revisant les condicions jurídiques de l’herència i afirma que la finca s’ha de tirar a terra perquè està en mal estat. Veïns i familiars es tornaran a reunir dilluns, a les 8 del matí, per intentar obstaculitzar l’enderrocament.

Diverses associacions científiques i culturals han alertat del risc que suposa enderrocar un espai com aquest. Tant l’Associació de Veïns de Gràcia com la de Laforja i la FAVB, i també l’Associació Catalana de Comunicació Científica, adverteixen que suposarà una pèrdua de patrimoni per a la ciutat. Els familiars i hereus de Comas i Solà han enviat un escrit al consistori per evitar que s’enderroqui la casa. Afirmen que si l’Ajuntament tira endavant, la família no es quedarà de braços creuats.