Tall els CDR a l'avinguda Meridiana

Un conductor ha estat multat per la Guàrdia Urbana per utilitzar el clàxon “sense motiu reglamentari establert” durant el primer dia de tall a l’avinguda Meridiana. És el que denuncia un usuari de Twitter, qui assegura que no va ser conscient de la multa en cap moment i que ho va fer per donar suport als manifestants.

El conductor ha explicat a betevé que entrava a la ciutat per l’avinguda Meridiana i que es va trobar amb els manifestants que, aleshores, tallaven per primera vegada l’avinguda el mateix dia que es va conèixer la sentència del procés, el 14 d’octubre.

Segons assenyala el jove, que anava acompanyat d’una amiga, agents de la Guàrdia Urbana desviaven el trànsit a l’altura de can Dragó i quan van passar amb el cotxe pel costat dels manifestants van tocar el clàxon emulant el ritme del crit “Els carrers seran sempre nostres”. En aquest moment afirma que van començar a rebre insults i cops de clàxon d’altres conductors que, alhora, cridaven als manifestants.

L’import de la multa ascendeix fins als 60 euros per la infracció que determina l’article 110.1 del Reglament general de circulació: fer ús dels senyals acústics de so estrident.