Imatge d'arxiu.

Els Mossos d’Esquadra han localitzat una bebè a Barcelona que els pares s’havien endut d’un hospital de França sense permís del centre sanitari. A més, segons han informat fonts policials, se’ls havia retirat la custòdia de la petita. Actualment, és la Unitat del Benestar Infantil de França, l’equivalent a la DGAIA de Catalunya, qui està a càrrec de la infant.

Les mateixes fonts han detallat que la bebè té set mesos i estava ingressada a l’Hospital Universitari de Saint-Étienne de França. La periodista Anna Punsí, qui ha avançat la notícia, ha detallat que es trobava en una incubadora. Quan els agents han trobat la mare i la filla aquest dilluns a la matinada al barri de Sant Antoni, han vist la nena es trobava en estat greu.

La bebè està ingressada a l’hospital i es troba fora de perill

Dues unitats del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) l’han atès i traslladat a l’Hospital Sant Joan de Déu i hores d’ara, segons les mateixes fonts, el seu estat de salut ja ha millorat.

La policia nacional francesa havia alertat de la desaparició i havia emès una ordre europea de recerca i detenció. Els Mossos han identificat i tenen localitzada la mare, tot i que no l’han detinguda i ara seran les autoritats franceses qui se’n faran càrrec.