Ha ingressat a presó un home que robava principalment collarets d’or acusat d’actuar amb violència. L’home havia estat detingut per cinquena vegada el passat 30 d’octubre després d’haver arrencat una cadena d’or a una turista que passejava amb la seva filla pel barri Gòtic.

Els Mossos d’Esquadra el van detenir després d’haver rastrejat amb moto els carrers del voltant i gràcies a la descripció que n’havien fet la víctima i una testimoni. En el moment de la identificació se li van trobar fins a dues cadenes d’or i des del setembre, l’home havia estat detingut fins a quatre vegades més per robatoris amb violència a la ciutat. Fins i tot, en una ocasió, amb l’ajuda de l’ús d’una arma de foc simulada.

Un altre detingut per robar amb violència a l’Eixample i agredir un agent

Els mossos d’Esquadra també van detenir a finals d’octubre un home que va estrebar una bossa de mà i una cadena d’or a una senyora a l’estació de metro de Passeig de Gràcia a la línia 3. En el moment de la detenció va agredir un dels agents propinant-li un cop de puny. Ha quedat detingut com a presumpte autor d’un robatori amb violència i per un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat.