Segons han informat els Mossos d’Esquadra, els detinguts van ser enxampats en tres robatoris diferents als districtes de Sant Martí i Sants-Montjuïc.

Una de les detencions es va produir després que una trucada va avisar els Mossos d’un robatori en un pis del districte de Sants-Montjuïc. Quan hi van arribar els agents, van localitzar un domicili amb el pany de la porta forçat i dos homes que fugien per la terrassa. La policia va detenir els dos sospitosos, que acumulen 24 antecedents per fets similars.

Uns altres tres homes van ser arrestats divendres passat després que la policia els va sorprendre amb el vehicle mal estacionat al districte de Sant Martí. Els agents van veure un cotxe aparcat al carril bus i, quan s’hi van apropar, els ocupants van intentar fugir. Els mossos van escorcollar el vehicle i hi van trobar una motxilla amb una cadena d’or i set rellotges. També van identificar un passaport i la cartilla bancària d’una empresa. La policia va detenir els tres homes, entre els quals acumulen 13 antecedents.

I dijous passat, dues agents fora de servei van descobrir dos homes quan intentaven robar en un pis. En aquest cas, els detinguts acumulaven 60 antecedents.