Com ja va passar durant el festival Primavera Sound, els Mossos d’Esquadra van detenir dues persones per sostreure telèfons mòbils als assistents al Sónar. Els fets es va produir al voltant de les cinc de la matinada, quan els agents realitzaven tasques de prevenció dins el recinte firal de Gran Via, on se celebrava el Sónar. Els policies van identificar les dues sospitoses després de veure-les carregar una bossa negra molt pesant que els va cridar l’atenció. Segons els Mossos, una de les dones es va resistir activament a l’escorcoll. Les dues detingudes van passar a disposició judicial i van ser alliberades amb càrrecs.

Més de 20 detencions durant el Sónar

A banda dels 102 telèfons mòbils recuperats pels Mossos, el cos policial va detenir també 23 persones durant les nits de divendres i dissabte. 10 d’aquests arrestos van ser per presumptes delictes de furt, 12 més per salut pública i un altre per una ordre de detenció.

Durant aquesta intervenció, els agents van intervenir també 1.400 euros en efectiu i diferents quantitats de droga, especialment cristall i pastilles. A més, es van aixecar 14 actes de denúncies administratives, una de les quals per revenda d’entrades.