Els Mossos d’Esquadra han detingut tres homes com a presumptes autors del furt d’una bossa de mà amb joies a l’aeroport de Barcelona-el Prat. La víctima és una turista tunisiana que va explicar que, a la bossa, hi duia objectes per valor de 200.000 euros. En la detenció va ser determinant l’acció d’un agent fora de servei que va veure tres homes a la terrassa d’una cafeteria de les Corts en actitud sospitosa, els va seguir i va avisar la comissaria del districte.

Segons el relat de l’agent, els homes s’intercanviaven diners que treien d’una bossa, s’aixecaven i marxaven. Poc després, dos dels sospitosos van entrar amb una motxilla en un aparcament i un tercer es va quedar fora fent vigilància. L’agent i dos mossos van acabar detenint els tres homes, van entrar a l’aparcament, van detectar el vehicle i, a l’interior, hi van trobar la motxilla amb les joies. Els detinguts van reconèixer que acabaven de cometre el robatori a l’aeroport.

Posteriorment, els agents van comprovar que efectivament una turista tunisiana havia denunciat el robatori d’una bossa a l’aeroport. Es van posar en contacte amb ella, que es trobava a Niça, i la van informar que havien recuperat les seves pertinences.

Els detinguts van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.