Aquest dilluns compareixeran davant del jutge els cinc homes detinguts pels Mossos d’Esquadra, diumenge a la tarda, en un pis del carrer de Lancaster, al barri del Raval. Se’ls acusa de vendre-hi drogues i se’ls investiga, també, pel presumpte segrest de la persona que els va denunciar.

L’actuació policial es va iniciar després de rebre al 112 la trucada d’aquesta persona, que assegurava que havia estat retinguda durant tres dies i sota amenaça de mort a l’interior de l’immoble. Segons va explicar, en va poder escapar aprofitant un descuit dels seus captors, a qui va identificar com un grup de persones d’origen pakistanès. El denunciant, a més, va assegurar que a l’interior del pis hi havia un punt de distribució de drogues, al qual acudien diàriament diverses persones per adquirir les substàncies estupefaents.

Els agents van acudir a l’immoble i, després de trucar a la porta diverses vegades, finalment els la van obrir. Quan van escorcollar la zona del replà de l’escala, que es comunica amb el terrat, hi van localitzar una bossa de plàstic, a l’interior de la qual hi havia una ronyonera plena de drogues. Aleshores, van detenir als ocupants del pis.

La propietària de l’immoble assegura que el tenia llogat a unes persones que li pagaven la meitat del que havien acordat i que no eren les que els Mossos van trobar al seu interior. Per aquest motiu, la dona va autoritzar als agents a precintar el pis com a punt de distribució de drogues.

La investigació continua oberta per mirar d’esclarir els motius pels quals els detinguts haurien retingut una persona en aquest immoble.