Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones d’una mateixa família per obligar una noia a prostituir-se. Compartien pis amb ella al carrer d’En Robador, al Raval. La víctima, una dona de 31 anys, va informar la policia que al setembre de 2017 va llogar una habitació a un matrimoni que vivia amb els seus tres fills, i que poc després va rebre amenaces d’un dels fills perquè exercís la prostitució i els lliurés els diners.

La noia va veure’s forçada a prostituir-se, al mateix carrer d’En Robador, i lliurar els diners que aconseguia durant tres mesos, i ha denunciat que quan no ho feia un dels membres de la família l’apallissava. Finalment, el 2 de desembre va decidir marxar del pis i va denunciar els fets a la Guàrdia Urbana, que ho van comunicar als Mossos d’Esquadra. Així es va obrir una investigació que finalment ha acabat amb la detenció l’11 de desembre de tres membres del clan familiar, el matrimoni i una de les filles, mentre que la resta de membres de la família estan en crida i cerca.

Els tres detinguts estan acusats de delictes d’amenaces, lesions i proxenetisme. Van passar a disposició judicial el 13 de desembre i el jutge en va decretar llibertat amb càrrecs.