A l’agost es va relacionar l’home  amb un robatori violent en una botiga de telefonia d’on es va endur terminals mòbils de gamma alta i els diners de la caixa, amb amenaces als venedors i fent-los entrar al magatzem de la botiga. El lladre portava ulleres de sol i un casc de motocicleta per dificultar-ne la identificació. També se’l relaciona amb un altre robatori que es va cometre dies després amb el mateix “modus operandi”, fet que va portar els investigadors a identificar-ne l’autor.

A finals del mes d’octubre, dues persones amb cascos i ganivets de cuina van cometre un robatori en una altra botiga de telefonia i es van endur els diners, telèfons mòbils i altres productes, i es va concloure que la persona que estaven investigant també n’era el responsable.

Finalment el 31 d’octubre es va produir un quart atracament, a la mateixa botiga del segon robatori. En aquesta ocasió, un dels dependents va explicar que un dels lladres era la mateixa persona que l’havia atracat mesos abans. Per això la policia va preparar un nou dispositiu que va tancar-se amb la seva detenció.

L’arrestat va resultar ser un home que havia evadit la justícia, que després d’un permís penitenciari no havia tornat a la presó. Estava complint una condemna, precisament, per altres robatoris violents comesos el 2010.

El botí que es va endur dels robatoris ascendeix a més de 9.000 euros. El detingut va ingressar novament a presó després de passar a disposició judicial. Ara, però, la investigació continua oberta per localitzar els acompanyants que van participar en els altres robatoris.