El policia esperava el metro a l’estació de Joanic quan va sentir una noia que demanava auxili: “que em roben el telèfon”. De seguida l’agent va córrer i va atrapar el lladre a tocar de les màquines d’accés a l’estació. El mosso va recuperar el telèfon i li va tornar a la noia. En aquests moments dos joves més van arribar per alliberar el lladre i van colpejar el policia -que segons ell s’havia identificat prèviament-, i van aconseguir escapar-se.

L’agent va comprovar que altres trucades al 112 ja havien denunciat els fets i va fugir al darrere dels tres menors. El mosso d’esquadra va trobar una de les unitats de Seguretat Ciutadana que buscava els lladres i va seguir la persecució a l’interior del vehicle. Finalment els van trobar al carrer de Sardenya.

Es tracta de tres menors d’edat, de nacionalitat marroquina, que ja han passat a disposició de la fiscalia de menors. Durant l’escorcoll durant la detenció van comprovar que duien targetes SIM, presumiblement de dispositius robats, i una T-mes nominal que no correspon a cap d’aquests tres persones.

Als joves se’ls ha denunciat per robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa i atemptat contra un agent de l’autoritat.