Els veïns de Sant Andreu i de Nou Barris han tornat a tallar l’avinguda Meridiana amb Fabra i Puig per 41è dia consecutiu. Des de dijous, la policia catalana s’ha desplegat per desallotjar els manifestants amb l’objectiu de garantir la circulació dels vehicles en aquest punt. Ara bé, aquest dissabte al vespre, els Mossos d’Esquadra no estaven presents a l’inici de l’acció i unes 300 persones han tallat aquesta artèria.

Mitja hora més tard, les furgonetes policials han arribat a la Meridiana i els agents han avisat a les persones concentrades del desallotjament imminent. Finalment, la policia catalana ha desplaçat els manifestants i s’ha tornat a reobrir la via. Algunes persones han desplaçat contenidors al mig de la via.

Una cinquantena de concentrats han intentat un nou tall en el mateix punts una estona després, però els Mossos ho han impedit. Durant la intervenció, hi ha hagut dues detencions. Segons la policia, un per atemptat a agents de l’autoritat per llançament d’ampolles de vidre, i l’altre per desordres públics i amenaces. Alguns testimonis asseguren que un dels arrestats és un sanitari d’Street Mèdic.

 El col·lectiu Street Mèdic ho ha confirmat al seu compte de twitter. A les 11 del matí d’aquest diumenge han convocat una concentració de suport a les dues persones detingudes davant de la comissaria de Les Corts.