Els Mossos d’Esquadra han desactivat aquest dimecres dos punts de venda i consum de droga al districte de Ciutat Vella. Un dels punts estava situat al carrer de Sant Pau, al barri del Raval. En aquest cas es tractava d’un local comercial en desús que ha estat tapiat i retornat a la propietat. El segon punt de venda i consum de droga estava situat en un pis al carrer de Sidé, al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, i aquest dijous encara s’estaven fent les gestions per retornar-lo a la persona o entitat propietària.

Tots dos espais estaven buits quan hi han accedit els agents de la policia catalana, tot i que sí que hi havia restes que evidenciaven que s’hi havia venut i consumit droga. Tots dos punts eren independents l’un de l’altre i no s’han fet detencions.

Des que va començar el confinament, els Mossos d’Esquadra han recuperat 12 espais que narcotraficants utilitzaven com a punt de venda de droga. Entitats com Acció Raval, de fet, han denunciat un increment de l’activitat delictiva des que es va decretar l’estat d’alarma.