toc de queda a la Barceloneta, a Barcelona

(ACN) El director dels Mossos d’Esquadra, Pere Ferrer, ha constatat aquest diumenge que el toc de queda pel coronavirus es compleix en general i que hi ha una minoria que s’hi resisteix, sobretot joves en grups petits. En aquest sentit, ha explicat al 3/24 que s’han imposat ja més de 200 sancions des de divendres a la nit.

Ferrer també ha apuntat que aquesta nit, la segona amb el nou toc de queda a Catalunya, hi ha hagut un 70 % menys de mobilitat en comparació amb el mateix dia de fa dos anys. “A la 1 h queden els carrers buits i només queden grups petits. La major part de la ciutadania compleix”, ha insistit. Sobre les botellades, que ja estaven prohibides abans del toc de queda, el director dels Mossos ha argumentat que es tracta d’un model d’oci i turístic que no només pertoca a ell abordar.

Balanç “satisfactori” del primer cap de setmana

El director del cos ha negat passivitat dels Mossos i ha reiterat el balanç “satisfactori” del primer cap de setmana amb toc de queda, tot recordant que la pandèmia ja fa un any i mig que dura i que “la fatiga és un element no menor” entre la ciutadania.