Un agent dels Mossos d’Esquadra ha resultat ferit al taló quan estava patrullant aquest dissabte al barri de Sant Antoni.

Eren al voltant de les vuit del matí, quan una dotació policial que es trobava al carrer de Tamarit ha vist la porta del magatzem d’un restaurant forçada. Quan s’ha apropat fins al lloc de l’incident els agents han vist que hi havia dues persones amagades a l’interior. En acostar-s’hi, les dues persones han intentat fugir del lloc dels fets. Una ho ha aconseguit, però l’altra ha intentat apunyalar un dels agents amb un ganivet per escapar-se. Li ha clavat un ganivet a la bota, i li ha fet mal al taló.

Conjuntament, amb el seu company de patrullatge, l’agent ha pogut evitar altres intents de ganivetades per part de l’home. Des del sindicat CSIF afirmen que els agents han patit per la seva seguretat, arribant a treure l’arma de foc. Segons, el sindicat, l’agent hauria realitzat en defensa pròpia.

Finalment, els autors han pogut fugir del lloc dels fets. Un d’ells ha estat posteriorment detingut, i a l’altre, el que ha ferit l’agent, l’estan buscant.