El noi que dilluns va aparèixer mort dins un pou de les obres del túnel viari de Glòries era un estudiant de la Universitat Pompeu Fabra. Segons ha avançat ‘El diario de Ibiza’ i ha confirmat betevé, el jove, nascut a Sant Antoni (Eivissa), tenia 20 anys i en feia dos que vivia a Barcelona. Segons ha pogut saber betevé, la principal hipòtesi dels fets és que el noi va accedir al recinte de les obres per fer drecera.

Fonts policials ja havien descartat que es tractés d’una mort homicida o bé d’una mort laboral, ja que la víctima no era treballador de les obres. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir-ne les causes.

Les obres compleixen els protocols de seguretat

Bimsa (Barcelona Infraestructures Municipals, S.A.), l’empresa que gestiona les obres del túnel viari a Glòries, assegura que el recinte on es treballa està ben senyalitzat i que el perímetre està protegit amb tanques de dos metres i mig d’alçària.

No són unes obres perilloses

Fonts properes a l’Associació de Veïns del Clot – Camp de l’Arpa afirmen que no hi ha constància de cap queixa sobre la seguretat de les obres a la plaça de les Glòries. Consideren que el recinte està ben senyalitzat i no els sembla que comporti un risc per als veïns ni vianants que passen per aquesta zona.