Un home ha mort ferit per arma blanca aquest dimarts a la tarda en local que, segons els veïns, funcionava com a narcopís. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets, identificar la víctima i localitzar l’agressor.

La policia catalana ha rebut l’avís a les 17.40 h que alertava d’una persona ferida a l’interior d’un local, situat als baixos del carrer d’en Groc, 2. Quan els agents han arribat al lloc dels fets, s’han trobat amb la víctima ferida molt greu i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que no han pogut salvar-li la vida i ha mort a l’interior del local.

Els Mossos d’Esquadra ja han obert una investigació. Treballen amb la hipòtesi que la víctima va rebre la ganivetada en una baralla relacionada amb el tràfic de drogues.

Segon diversos testimonis, l’agressor ha abandonat la zona caminant però ferit. Els agents han precintat l’establiment i la policia científica ha treballat a l’interior del bar per localitzar l’arma i també el presumpte agressor.

Segons alguns veïns del carrer,  el local era un narcopís des de feia un any. Asseguren que ara fa uns mesos van alertar el govern municipal de l’activitat il·legal en aquest espai.