Incendi pis Zona Franca

Una dona de 64 anys ha mort aquest divendres a la matinada en l’incendi d’un immoble del passeig de la Zona Franca, al districte de Sants-Montjuïc. L’incendi també ha provocat ferides en dues persones, una de les quals ha estat traslladada a l’hospital per cremades i inhalació de fum, mentre que l’altra ha estat atesa al mateix lloc dels fets. Els Mossos d’Esquadra n’estan investigant les causes.

Els Bombers de Barcelona han rebut l’avís de l’incendi pocs minuts abans de les tres de la matinada i en l’extinció han treballat set dotacions de bombers. Això ha provocat que durant més d’una hora s’hagi tallat el trànsit del passeig de la Zona Franca, a la confluència amb el carrer del Foc.

Les tres persones que convivien amb la víctima, una de les quals és menor d’edat, han estat acollides pel Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB).

L’ajuntament de Barcelona ha expressat el condol per la mort i ha informat que es descarta que sigui un cas de pobresa energètica. Des de l’any 2017 la família tenia un informe de vulnerabilitat i tots els subministraments estaven garantits per llei. Més enllà d’això, també investiguen les causes de l’incendi.