Els fets han passat a primera hora del matí al domicili familiar del carrer de Bolívia, on, presumptament, un home ha matat la seva dona, i després ha fugit. Segons ha explicat a BTV el fill de la víctima, que era a casa en el moment dels fets, l'home ha apujat el volum del televisor perquè la resta de familiars no poguessin sentir res. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'alerta a tres quarts d'11 del matí i han acordonat la zona fins que una comitiva judicial ha fet l'aixecament del cadàver tres hores després. A tocar de la casa s'han reunit una cinquantena de veïns i familiars que han destacat que el presumpte agressor era molt gelós i que discutia sovint amb la seva parella. Tot i així, segons el fill, la dona no havia denunciat el seu marit. "Denunciar no lo ha denunciado, pero sí que había llamado a los Mossos." El cas està sota secret de sumari i els Mossos han obert una investigació per aclarir les circumstàncies del crim. Apunten la parella de la víctima com a suposat autor de l'homicidi.

Al lloc dels fets s’han aplegat una cinquantena de veïns, i també alguns familiars. Un dels fills de la víctima ha explicat que ha trobat la seva mare morta quan s’ha llevat, a les 10 del matí. En declaracions a BTV ha explicat que el seu pare ha apunyalat la seva mare mentre ell estava en una altra habitació, però que no ha sentit res perquè el volum del televisor estava molt alt. Una comitiva judicial s’ha desplaçat al domicili, on la policia científica ha estat recollint empremtes i mostres d’ADN.

Els Mossos d’Esquadra busquen el marit de la víctima com a suposat autor de l’homicidi, tot i que a hores d’ara encara no s’ha fet cap detenció. El cas està sota secret de sumari.

Concentració de rebuig

Aquest divendres al vespre, una trentena de veïns del barri s’han concentrat en silenci a la cruïlla entre la Rambla de Prim i el carrer de Bolívia per protestar per aquest possible nou cas de violència de gènere.